basina cea interzisa

Imi place idee de a putea folosi un limbaj slobod. E simplu si firesc, mai mult decat atat te scapa de frustrarile cotidiene… Si e absolut adorabil sa iti spuna cineva sau si mai bine sa te barfeasca, uite cum vorbeste ala in prezenta unei domnisoare…ce frustrat ! Una la mana, domnisoara nu stie ce e aia pula…. bac el mai probabil ca da, si inca cum. A doua la mana, normal ca sunt frustrat…e logic sa fii frustrat. Cum sa nu fii frustrat intr-o tara in care Becali si un membru Hi-Q sunt in parlament ? E o problema cu cei care nu sunt frustrati, pentru ca s-au obisnuit cu anormalul.

De exemplu… mergi seara prin parc si vezi domnisoare singure care alearga intr-o penumbra pe langa tufe laturalnice pe unde trec alte persoane odata la 10-15 minute… Si te intrebi : Bah de unde atata tupeu pe asta ? Pai nu e chiar asa… mintea noastra de romani dresati ani la rand intr-o anormalitate in care in parc te alearga cainii sau 10 muncitori care vor sa te futa in toate gaurile…indiferent daca esti barbat sau femeie ne-a invatat prost ca o femeie care alearga singura prin parc noaptea are un tupeu de neam prost…

Frustrarea e normala si cum din pacate, daca vrei sa-ti mentii un loc bine platit trebuie sa te aliniezi cu principiile locului unde lucrezi..gen sa nu-ti bagi si sa-ti scoti odata la 5 minute in compania oricui din companie, sa tragi doar basini silentioare si nemirositoare, sa nu te scarpini la coie in prezenta domnisoarelor… stii tu, chestiile politically correct. Da trebuie sa te retragi undeva unde poti fi natural, unde te poti intoarce la radacini ca sa zic asa. Si atunci, ori dupa ce spargi usa biroului folosesti « pula » odata la trei cuvinte, ori scrii pe un blog.

O sa inchei cu paradoxul zilei de azi pentru mine… Daca 100% din populatia planetei se baseste, de ce nu este un lucru acceptat social?

by  Mandea
14 Ian. 2013, Bucuresti, Romania

Un comentariu:

  1. Probabil pentru ca pute... Oricum ar fi interesant sa mergi la banca sa depui niste bani, iar casierita sa-ti spuna politicos ca nu poate intra in casierie... pentru ca are gaze si nu poate rezista inauntru. Si chestia asta sa fie normala. :D

    RăspundețiȘtergere