tratament pentru carici


Concediul cred că este cea mai frumoasă perioadă din an. Cum și unde ni-l petrecem ține de imaginația fiecăruia. Majoritatea totuși merg la mare.
De ce merge lumea la mare? Să facă baie, să facă plajă, să facă cumpărături, într-un cuvânt să se relaxeze. Asta se întâmplă să fie, ce vrea să fie. Ce este, altă poveste.
Odată ajuns pe plajă observi două tendințe opuse. Femeile tind să fie din ce în ce mai goale, iar bărbații din ce în ce mai îmbrăcați. De ceva vreme se manifestă o modă cum că masculii nu mai poartă slipi, poarta pantaloni scurți, poate chiar trei sferturi. Da știu, au tot felul de denumiri pretențioase, să nu intrăm în detalii.
Mă întreb, cât de confortabil poți să fii, făcând baie în niște pantaloni?
Probabil cei care au trecut la astfel de ustensile, fac parte din categoria celor care se sperie ca l-i s-ar putea întări măciuca exact pe plajă. Cu siguranță cei care ieșeau din mare privind în jos să vadă cât de lipit stă slipul pe ei, îngrijorați și jenați că le-a intrat trompeta la apă, au îmbrățișat bucuroși moda pantalonilor 3/4.
Fraților, este greșit. Nu este calea buna. Să ne uitam la femei și să le urmam exemplul.
Femeia a evoluat de la costumul de baie întreg, la cel din doua piese, urmat rapid de costumul in doua piese mici. Acum ele defilează relaxate, doar în slipi microscopici. Așa da. Bravo vouă fetelor!
Bărbați, dacă vreți să vă simțiți bine în concediu, dați jos pantalonii complex și relaxați-vă. Tratați-vă cariciul cu raze de soare.
Și dacă totuși se întâmplă, când vedeți vre-o prințesă, să v-i se facă măciucă, bucurați-vă, este cel mai onest semnal că o apreciați. Cu siguranță îi va face plăcere.

Pentru cei ce vor să se relaxeze.
http://www.campingrovinjvrsar.com/Campgrounds/Naturism_Koversada_Camp_Vrsar

21 dec. 2012 Furth, Germany

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu